Loco

LOCON HISTORIAA

Loco on vuonna 2011 perustettu viihtyisä parturikampaamo Helsingin Vallilassa. Locon tiimissä työskentelee yrityksen perustajien Jenni Prittisen ja Tiina Therman-Tarion lisäksi kolme alan ammattilaista, jotka ovat työskennelleet alalla jo vuosia.

LOCON INTOHIMO

Locon tiimi käy jatkuvasti oppimassa uusista trendeistä ja tyyleistä alan koulutuksissa ja kursseilla. Locossa luodaan uutta säpinää hiuslookkiisi ja tehdään myös kampauksia ja meikkejä eri tilaisuuksiin – tervetuloa kaunistumaan Locon rentoon tunnelmaan!

Tiina

Parturi-Kampaaja

Jenni

Parturi-Kampaaja, Maskeeraaja

Jonna

Parturi-Kampaaja

Tiina Linna

Parturi-Kampaaja
Me Locon mimmit pidetään putiikki toistaiseksi auki normaalisti, mutta seurataan koronavirusta koskevaa uutisointia tarkasti. Meidän mielestä on tärkeää pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä, joten olette lämpimästi tervetulleita kampaajalle. Ollaan kuitenkin kaikki erityisen tarkkoja hygienian kanssa, pestään kädet huolellisesti aina ulkoa sisälle tullessa ja peruutetaan varatut ajat puolin ja toisin, mikäli pieniäkään flunssaoireita ilmenee. Tällä hetkellä emme luonnollisestikaan veloita lyhyelläkään varoitusajalla siirretyistä ajoista. T: Locos (010 322 7230)