Palvelut

Hiustenleikkaus

Kampaajamme hoitavat hiustesi leikkuun niin tavallisesta latvojen tasauksesta, tai otsatukan leikkauksesta, aina mallinmuutosleikkauksiin. Kampaajamme perehtyvät jatkuvasti uusiin trendeihin ja varmistavat, että saat juuri sinun piirteitäsi parhaiten korostavan leikkauksen.

Hiustenvärjäys

Hiustenvärjäyksestä on tullut entistä suositumpi ilmiö, ja uusia trendejä on jatkuvasti pinnalla. Kampaajiltamme hoituvat niin monisävyvärjäykset, tyvivärjäykset, kuin raidoituksetkin kaiken pituisiin hiuksiin.  Kampaajamme pysyvät kartalla uusista trendeistä ja opettelevat jatkuvasti uusia menetelmiä luodakseen entistä upeampia värjäyksiä asiakkaillemme.

Hiusten hoidot

Kampaamostamme löydät myös hiuksiasi vahvistavat ja korjaavat Olaplex -hoidot, sekä hiuspohjaa hoitavan Nioxin- hedelmähappokuorinnan.

Kampaukset

Meiltä saat kampaukset niin arkeen kuin juhlaankin. Ammattitaitoiset kampaajamme loihtivat kampauksia eri tilaisuuksiin, kuten pikakampauksiin ja hääkampauksiin.

Hiustenpidennykset

Pidennyksillä voidaan omat hiukset pidentää kokonaan tai osaksi, tuuhentaa omat hiukset jos ne tuntuvat liian ohuilta tai tehdä väriefektejä värjäämättä omia hiuksia.

Me Locon mimmit pidetään putiikki toistaiseksi auki normaalisti, mutta seurataan koronavirusta koskevaa uutisointia tarkasti. Meidän mielestä on tärkeää pitää yhteiskunnan rattaat pyörimässä, joten olette lämpimästi tervetulleita kampaajalle. Ollaan kuitenkin kaikki erityisen tarkkoja hygienian kanssa, pestään kädet huolellisesti aina ulkoa sisälle tullessa ja peruutetaan varatut ajat puolin ja toisin, mikäli pieniäkään flunssaoireita ilmenee. Tällä hetkellä emme luonnollisestikaan veloita lyhyelläkään varoitusajalla siirretyistä ajoista. T: Locos (010 322 7230)