Palvelut

Hiustenleikkaus

Kampaajamme hoitavat hiustesi leikkuun niin tavallisesta latvojen tasauksesta, tai otsatukan leikkauksesta, aina mallinmuutosleikkauksiin. Kampaajamme perehtyvät jatkuvasti uusiin trendeihin ja varmistavat, että saat juuri sinun piirteitäsi parhaiten korostavan leikkauksen.

Hiustenvärjäys

Hiustenvärjäyksestä on tullut entistä suositumpi ilmiö, ja uusia trendejä on jatkuvasti pinnalla. Kampaajiltamme hoituvat niin monisävyvärjäykset, tyvivärjäykset, kuin raidoituksetkin kaiken pituisiin hiuksiin.  Kampaajamme pysyvät kartalla uusista trendeistä ja opettelevat jatkuvasti uusia menetelmiä luodakseen entistä upeampia värjäyksiä asiakkaillemme.

Hiusten hoidot

Kampaamostamme löydät myös hiuksiasi vahvistavat ja korjaavat Olaplex -hoidot, sekä hiuspohjaa hoitavan Nioxin- hedelmähappokuorinnan.

Kampaukset

Meiltä saat kampaukset niin arkeen kuin juhlaankin. Ammattitaitoiset kampaajamme loihtivat kampauksia eri tilaisuuksiin, kuten pikakampauksiin ja hääkampauksiin.

Meikkaukset

Meiltä saat asiantuntevan maskeeraajan tekemänä upeat meikkaukset joka tilaisuuteen. Meiltä hoituu kädenkäänteessä pienetkin ehostukset ja meikkaukset, esimerkiksi huulipunan lisäys ennen työhaastattelua. Teemme myös pikkujoulumeikkejä ja muita sesonkien mukaan vaihtuvista tilaisuuksista riippuvia juhlameikkejä.

Hiustenpidennykset

Pidennyksillä voidaan omat hiukset pidentää kokonaan tai osaksi, tuuhentaa omat hiukset jos ne tuntuvat liian ohuilta tai tehdä väriefektejä värjäämättä omia hiuksia.

Kampaamo LOCO on muuttanut osoitteeseen Hämeentie 69.